header/titel

mandag den 22. april 2013

Kunstner eller ej.....

Så har jeg udstillet på kunstudstilling i Helligåndshuset ved Helligåndskirken på Strøget.

Om jeg så er kunstner eller ej, så var det sjovt!

For mange år siden stod jeg til et Gay Parade arrangement på Rådhuspladsen i København og blev helt glad i låget af at se alle de glade mennesker. Jeg tænkte at det var da skørt at lade andres små fordomme begrænse en i at elske den man vil.....

Jeg fik idéen til at lave en serie billeder med overskriften ELSK DEN DU VIL og skitserne har ligget i skuffen i mange år.

Da Red Carpet Art gruppen så spurgte mig om jeg ville udstille sammen med dem sagde jeg sgu JA. Temaet var BOX og hey.........Ud af box´en og elsk den du vil....det var da bare at hive skitserne op og komme i gang!

Der kommer mange udlændinge til udstillingen, så jeg valgte at tage den top pretentiøse vej og gøre det på engelsk "Love Whomever You Want".

Her er de så :-) Hvilken en kan du bedst lide og synes du der er nogen der mangler? Jeg tænker nemlig om jeg skal tegne nogle flere til serien :-)

Hav en lækker dag :-)
Anja

...og kan du ikke leve uden er de til salg. De findes hos mig i rammer 50 X 40 cm, hvor jeg har malet på passe partout til 1.600,- DKR  og ellers kan de erhverves i lige den størrelse du ønsker på:
http://www.anjagram.com/#!merchandise/celu









2 kommentarer:

  1. Hej Anja :)

    Min favorit er den med mimeren. Den er genial!
    De er alle gode og budskabet er... lige i skabet :)

    Knus fra Max

    SvarSlet
    Svar
    1. Taaark Max :-) og wooow - hvor du kan..."lige i skabet" - den var genial!
      Klæm lige over!

      Slet